Astralis og Elgiganten vil bekæmpe dårlig opførsel i gaming-miljøet

Denne uge bliver Forum vært for et af verdens største gaming-events, og her vil publikum møde et nyt initiativ fra Astralis og Elgiganten.

Forstætter efter annoncen:

Projektet hedder “Mindre flaming, Mere gaming”, og det har som mål at skabe en bedre stemning i gaming-verdenen.

Astralis bakker op om budskabet, der opfordrer gamere i alle aldre til at tage et løfte om at bidrage til en sundere kultur i spil. Det unikke ved dette initiativ er, at de løfter, som gamerne afgiver, vil blive omdannet til rabatkoder, som kan bruges på noget af det mest eftertragtede gamingudstyr hos Elgiganten.

Nikolaj Kongsberg, der er Gaming Lead hos Elgiganten, forklarer, hvorfor dette projekt er nødvendigt: “Toxic adfærd er desværre meget udbredt i gaming. Mange spillere oplever mobning, chikane og andre ubehageligheder. Vi vil gerne hjælpe med at ændre det. Ved at bruge rabatkoder, der kræver, at man lover at opføre sig ordentligt, håber vi at skabe en positiv adfærdsændring.”

Astralis spiller en vigtig rolle i at formidle dette budskab. Et populært klip fra gamermiljøet viser Astralis-spilleren Frederik Brandt, også kendt som MinisterN, hvor han i frustration skælder en medspiller ud. Nu er MinisterN med i en ny video, hvor han lover, at sådan en opførsel ikke vil gentage sig.

Forstætter efter annoncen:

“Jeg er virkelig glad for, at vi nu sætter fokus på unges opførsel online og den hårde tone i gaming-verdenen. Som streamer på Twitch har jeg lovet mig selv altid at opføre mig ordentligt og respektfuldt fremover,” siger Frederik ‘ministerN’ Brandt.

Han fortsætter: “Som far til to små børn, der snart skal lære om den digitale verden, ved jeg, hvor vigtigt det er at være et godt forbillede. Vi skal skabe et miljø uden hadtale, toksicitet og sexisme. Det er vigtigt, at vi sammen sætter en højere standard for den næste generation.”

Dette initiativ er det første af sin slags i verden, og hos Elgiganten er man spændt på at se, hvordan det bliver modtaget.

Forstætter efter annoncen:


“Forskning viser, at det at afgive et løfte kan være en effektiv måde at ændre adfærd på,” forklarer Nikolaj Kongsberg. “Vi beder gamere om at love at opføre sig ordentligt, og som tak får de rabatter på gaming-udstyr.”

Rabatkoderne i dette initiativ er også ret specielle. De er ekstra lange og besværlige at indtaste – og det er med vilje, så man virkelig gør sig umage for at bruge dem. En af koderne lyder for eksempel: “JegloveratjegikkevilflametrolleellershameandrespillerepågrundafhverkenderesniveaureligionkønetnicitetellerseksualitetGLHF”


Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Annonce:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Annonce: