Samsung opdaterer nu millioner af Galaxy-enheder – her er grunden

For at styrke båndet til sine brugere har Samsung rullet en stor opdatering ud til millioner af Galaxy-enheder.

Forstætter efter annoncen:

Den nye opdatering, som netop er blevet annonceret, vil forbedre både sikkerheden og skabe en mere integreret brugeroplevelse på tværs af Samsungs produkter.

Opdateringen gælder flere serier, herunder Galaxy S, A og Tab S.

En af de store nyheder er “Knox Matrix”, en teknologi der fungerer som en privat blockchain. Den lader Samsungs enheder kommunikere med hinanden for at opdage og beskytte mod sikkerhedstrusler. Det betyder, at jo flere Samsung-enheder man har, jo stærkere bliver sikkerheden i ens eget system.

Knox Matrix understøtter også nye funktioner som Passkeys og Knox Vault, der hjælper med at beskytte følsomme data og sikre, at loginoplysninger og andre private oplysninger er krypterede og beskyttede på tværs af enheder.

Forstætter efter annoncen:

Udover den øgede sikkerhed gør opdateringen det også lettere at skifte mellem forskellige enheder uden at gå på kompromis med sikkerheden, rapporterer Forbes.

Samsung afslutter support til ældre enheder
Med denne opdatering tager Samsung et vigtigt skridt mod at skabe et mere sammenhængende økosystem, ligesom Apple har gjort med sine produkter. Det handler ikke kun om sikkerhed, men også om at holde brugerne inden for Samsungs univers, hvor deres enheder fungerer bedre sammen.

Samsung håber, at den udvidede Knox-sikkerhed vil tiltrække flere brugere til at blive inden for deres økosystem frem for at skifte til konkurrenter som Google Pixel eller Apple.

Forstætter efter annoncen:


Selvom Samsung stadig bruger Android som deres operativsystem, arbejder de målrettet på at skabe en unik identitet med bedre brugeroplevelser og stærkere sikkerhedsforanstaltninger.


Annonce:


Har du læst?

Flere populære artikler

Annonce:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Annonce: