Medina sætter sin luksusvilla i Hørsholm til salg

Den danske popstjerne Medina har endnu engang sat sin imponerende villa i Hørsholm på markedet.

Forstætter efter annoncen:

Hvis du drømmer om at bo i luksuriøse omgivelser nord for København, kan du erhverve dig hendes palæ for 17,5 millioner kroner. Det fremgår af en ny opdatering fra Boliga.

Villaen er en rummelig bolig på hele 298 kvadratmeter, fordelt over syv værelser. Selvom prisen måske virker høj, er der ifølge Boliga en tendens til, at boliger i området kan forhandles ned med omkring 3,9 procent.

Så måske kan en potentiel køber slippe lidt billigere, hvis de er gode til at forhandle.

Medina købte ejendommen tilbage i 2020 for 7 millioner kroner. Hvis hun får solgt til den nuværende udbudspris, kan hun potentielt indkassere en gevinst på hele 10,5 millioner kroner. Det er en betydelig fortjeneste for sangerinden, som har boet i den eksklusive villa i fire år.

Forstætter efter annoncen:

Men det er ikke første gang, Medina forsøger at sælge sin bolig. I december 2023 satte hun huset til salg for samme pris som nu, men det blev taget af markedet i april 2024. Nu, i september 2024, prøver hun igen at finde en køber til sin luksusvilla.

Den storslåede ejendom byder på alt, hvad man kan forvente af en bolig i denne prisklasse, og dens placering i det attraktive Hørsholm gør den endnu mere eftertragtet. Hvad enten det er den moderne stil, rummeligheden eller beliggenheden, der tiltrækker, er det en bolig, der skiller sig ud på markedet.

Medinas beslutning om at sælge kommer måske som en overraskelse for nogle, men det åbner en sjælden mulighed for boligjægere, der drømmer om at flytte ind i en kendis’ hjem.

Forstætter efter annoncen:


Se billeder af villaen på Boliga, hvis du er nysgerrig efter at få et indblik i popstjernens boligstil. KLIK HER!



Har du læst?

Flere populære artikler

Annonce:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Annonce: