Diddy i knibe: Costco afviser rapperens babyolie-historie

Rapperen P. Diddy er blevet anholdt og mistænkt for sextrafficking. Hans advokat hævder, at de 1.000 flasker babyolie bare er et resultat af et uskyldigt storindkøb i Costco. Costco er dog ikke helt med på den forklaring.

Fortsætter efter annoncen:

Når vi tænker på Costco, tænker vi på storindkøb af alt fra toiletpapir til ketchup. Men hvis vi skal tro P. Diddys advokat, Marc Agnifilo, så var de 1.000 flasker babyolie, der blev fundet i rapperens hjem, bare en del af et godt tilbud fra den velkendte forhandler.

Problemet? Costco har meldt sig ud af historien og nægtet at have solgt babyolie – overhovedet. Ups.

Ingen af Costco’s amerikanske butikker har ifølge dem selv babyolie på hylderne. Og det er ikke bare Costco, der ryster på hovedet – Sam’s Club, en anden populær bulkforhandler, har heller ikke noget babyolie på deres lager. Så hvor kommer alle de flasker fra? Og hvad i alverden skal man bruge meget babyolie til?

De mange flasker babyolie blev opdaget som en del af en større føderal efterforskning, der også beskylder Diddy for at have afholdt nogle ret så vilde fester, kendt som “Freak Off”-fester.

Fortsætter efter annoncen:

Ifølge beskyldningerne skulle disse fester have været spækket med stoffer og alt andet end uskyldige aktiviteter. Men Agnifilo forsøger nu at nedtone det hele og få det til at lyde som lidt for meget hygge og lidt for mange indkøb fra Costco.

Men lad os være ærlige – 1.000 flasker babyolie? Selv hvis man skulle sørge for en hel hær af tør hud, virker det en smule overdrevet.

Og med Costco, der hurtigt melder sig ud af legen, begynder historien om Diddys ’tilbudsjagt’ at krakelere.

Fortsætter efter annoncen:


Hvordan sagen udvikler sig, og hvad de 1.000 flasker babyolie virkelig blev brugt til, må tiden vise.

Indtil videre sidder vi tilbage og undrer os over, om det næste store scoop i Diddy-sagaen kommer fra en skønhedsbutik eller en helt anden kant? Vi venter spændt.



Har du læst?

Flere populære artikler

Annonce:

Følg Mandesiden

74,000FansLike
20,400FølgereFølg

Seneste artikler

Annonce: